De enkelte baner på fyen

Her finder du viden om hver enkelt af de Fyenske baner:

I vores bestræbelser på at forbedre siden har vi revideret denne side, målet er at de  enkelte baner bliver synliggjort bedre. Derfor er siderne på de enkelte baner blevet flyttet således at du lettere kan se netop den bane,  du gerne vil have mere viden om.

Når vi opdaterer på de enkelte baner vil dette være markeret med en dato efter linket til den aktuelle bane.

De enkelte baner finder du ved at trykke på banens navn nedenfor. Ikka alle baner er færdige, vi arbejder løbende på projektet, vi lægger efterhånden som vi samler informationerne sammen materialet, billederne og til slut diashow af den samlede registrering.

Opdelingen er:

NIVEAU 1

  1. Om jernbanearkæologi – hvordan gør vi !
  2. Banerne på Nordfyn
  3. Banerne på tværs af Fyn
  4. Banerne på Syd og Vestfyn
  5. Banerne på de Fyenske øer

NIVEAU 2 er en underdeling af ovennævnte punkter

2 Banerne på Nordfyn

3 Banerne på tværs af Fyn

4 Banerne på Syd og Vestfyn

5 Banerne på de Fyenske øer.

 

————————————————————————————————————————————————————–

Vi har erfaret, at der sidder mange dygtige folk online der har viden enten som tekst eller billeder, har du noget liggende der kunne have interesse og som må offentliggøres i vore dokumentationer så kontakt os venligst.

Da der ofte er debat op privat livets fred i relation til jernbanebilleder – har vi på alle stationer hvor vi har billeder taget i haverne eller på private matrikler altid forespurgt hos den pågældende ejer.

Vi har altid oplyst, at vi lægger foto op på vores hjemmeside og udleveret vores visitkort – derfor er der aldrig tvivl om hvor tingene bliver anvendt. Vi har udelukkende mødt positive og venlige folk ude på sporet af banerne.

 

Med venlig hilsen

 

Steen og Henrik

Skriv en kommentar